fredag 25 januari 2013

Öppna dörrar - vilken succé!



 
Vi har haft fullt med besökare hela veckan i vår lilla klass. Igår eftermiddag var vi uppe på femtio anhöriga som hade passerat klassrumsdörrarna och hälsat på oss. Då har vi inte ens räknat politiker och andra intresserade. Igår hade vi två modiga följeslagare när vi gick till skogen och när vi kom tillbaka kom Linda och hälsade på. Vilket jubel!

2 kommentarer:

  1. Hej på er!
    Vad kul det var att träffa er igen och vad ni hade växt sedan jag såg er sist, ni måste ha ett bra & näringsrikt vatten i Kvänum;)
    Nu är Vara lyfter skolan veckan över och vad många besök ni fick, jättekul! Jag glömde ju fråga er hur det går med 10-kompisarna, de kan ni säkert jättebra nu.

    P.s Theo undrade om jag använde min gröna kopp som jag fick nu när jag är på ett nytt jobb, och visst gör jag det, så att jag kan tänka på er lite varje dag!! Ha det så bra allihop.
    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Hej Linda!
    Vi kan 10-kompisarna jättebra. Nu tränar vi på 20- och 100-kompisar. Vad roligt att du använder din mugg, det gillar vi! Edward är tillbaka och han hälsar. Vi saknar dig jättemycket! Kram från hela klassen och Sofia

    SvaraRadera